Keväisiä Ompeluksia

Pikku hiljaa kesään päin mennään ja ompeluksetkin on muuttuneet kokoajan kesäisemmiksi nyt kun saisi vielä saumurinkin taas kuntoon niin shortsit olis listalla seuraavana=) mutta nyt on tullut ommeltua vielä kevättakkeja ja lippapipoja jne. niin omille kuin muidenkin lapsosille…

Aihe(et): ompelukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

4 vastausta kohteessa Keväisiä Ompeluksia

  1. Sonja Kälvinmäki sanoo:

    Ihania! Myytkö ihan ulkopuolisille? Olisin kiinnostunut lippapiposta pikkumiehelle :)

  2. Tanja Takala sanoo:

    Siis aivan huikean ihania vaatteita. Teetkö tilaustyönä ulkopuolisille? Meillä kun on säännöllisesti Kauhavan suuntaan kulkua niin olisin erittäin kiinnostunut tuollaisesta kirahvi/norsu-takista. Vastaile mun sähköpostiin :) Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>