Herkullisia salmiakkeja=)

Tein pojalle ihanasta Salmiakki Ruutufroteesta( Leena Rengon Pikkukiisken kotona blogista Royaltuotteelle suunnittelema) hupparin ja siitä tuli niin ihana turkooseine resoreineen ja siitä sainkin idean värjätä tuota salmiakkikangasta ja saisin tehtyä erivärisiä versioita huppareista=) ja varsinkin halusin pinkkinä niin voisin tehdä itsellekin hupparin=) viimekuussa jo värjäsin ja turkoosista ja limestä on pojille jo hupparinkappaleet leikattuna mutta ompelemaan en ole vielä ehtinyt…

Pinkki on värjätty Nitorin Pinkillä värillä, turkoosi Dylonin Bahama Blue värillä ja vihreä(ennenmänkin lime) on värjätty Dylonin Tropical Green värillä.

ja noista tuli kyllä niin herkullisia että haluaisin lisääkin kangasta… kokeilin värjätä myös pienen tilkun tuota vihreäpohjaista ruutukangasta ja siitä tuli aivan kiva ainakin turkoosilla värjättynä kun vihreä ei onneksi värjääntynyt=)

Aihe(et): ompelukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>